Kirjautuminen ja ohjausnäkymä

Kirjautuminen blogipalveluun

Blogin ylläpitoon kirjaudutaan omalla opetusverkon tunnuksella. Blogien kirjautumisosoitteet ovat muotoa bloginnimi.blogit.tampere.fi/wp-login.php

Vaihtoehtoisesti kirjautumiseen voi aina käyttää blogipalvelun pääsivua blogit.tampere.fi/wp-login.php , jonka jälkeen palvelu kysyy, minkä blogin ylläpitoon käyttäjä haluaa siirtyä.

Blogin ohjausnäkymä

Ohjausnäkymässä on koonti blogin sisällöstä. Ohjausnäkymässä näkyy artikkelien, sivujen, kommenttien ja tallennustilan määrä sekä käytössä olevan teeman nimi. Näkymässä voi myös tallentaa luonnoksen uudesta artikkelista kohdassa Nopea luonnos.

Ohjausnäkymä